Matz Carwash

Elke dag een Matz dag voor iedere auto of bus. Matz Carwash maakt gebruik van de nieuwste was technologieën, waardoor uw bolide altijd brandschoon uit de wasstraat komt. De Matz werknemers helpen u graag bij het kiezen van de juiste wasprogramma van uw auto. Onze werknemers hebben verschillende trainingen gevolgd om de klanten van een passend advies te voorzien.

De Matz Waspas!

Met de Matz waspas ontvang je bij iedere wasprogramma een flinke korting. De waspas biedt niet alleen extra kortingen op wasprogramma’s, maar ook op ruitenwisservloeistof en de V.I.P.

N

€2,50 korting op de V.I.P Excellent

N

€1,95 korting op ruitenwisservloeistof

N

€2,00 korting op iedere wasprogramma naar keuze

N

€1 korting op een geurhanger

N

€0,50 op een droogdoek

Vraag gratis een Matz waspas aan!

Hoe werkt het?

Stap 1 
Vraag online je gratis Matz waspas aan. 

Stap 2 
De Matz waspas ligt klaar in de gekozen vestiging. 

Stap 3 
Geef uw Matz waspas af bij het afrekenen.

Stap 4
De korting is toegepast. 

Opwaarderen

Je Matz waspas kan je gratis online aanvragen. Met de Matz waspas heeft u altijd korting bij alle Matz Carwash vestigingen in Nederland. De waspas kunt op twee verschillende manieren opwaarderen, namelijk: In de wasstraat en online. 

In de wasstraat

Je kunt in de wasstraat bij de kassa jouw Matz Waspas opwaarderen met een bedrag naar keuze. 

Hoe hoger het bedrag, des te meer korting jij krijgt. Bij iedere wasbeurt ontvang je een kassa bon met daarop het verbruik en het restant tegoed. Jouw Matz Waspas is dus compleet veilig in het gebruik.

Online opwaarderen

Opwaarderen is mogelijk online via ‘Mijn Matz Waspas’ met iDEAL. 

Je ontvangt via email of bij de kassa van onze medewerker een wachtwoord, gebruik dit wachtwoord samen met jouw Matz Waspasnummer om de Matz Waspas via onze website te registreren en op te waarderen.

DIRECT een Matz Waspas aanvragen!

Vraag hieronder direct je Matz Waspas aan. Krijg op ieder wasprogramma €2,00 korting. De Matz Waspas is gratis voor iedereen en is te gebruiken bij alle vestigingen in Nederland. Vraag direct je Matz Waspas aan en ga naar de vestiging bij u in de buurt om de waspas op te halen. 

Over matz
carwash

Matz Carwash is een begrip in Deventer en Zutphen op het gebied van wasstraten. Matz heeft al ruim 8 jaar werkervaring in de wasstraatbranche. Iedere dag staan onze medewerkers voor u klaar om uw bolide weer fris en fruitig de weg op te krijgen. Het team bestaat uit liefdevolle en enthousiaste medewerkers met een passie voor het vak in de wasstraat.

Brengt u een bezoekje aan Matz Carwash? Vraag gerust om een lekker bakje koffie of thee!

Openings
tijden

DEVENTER
Maandag: 09:00 tot 18:00
Dinsdag: 10:00 tot 18:00
Woensdag t/m Zondag : 09:00 tot 18:00

 

ZUTPHEN
Maandag t/m Zondag: 09:00 tot 18:00

 

VIP van 09:00 tot 17:00 verkrijgbaar in beide vestigingen.

Meer
Informatie

Wilt u graag meer informatie over Matz of andere zaken rondom Matz? Onze werknemers helpen u graag. Mochten onze werknemers u niet verder kunnen helpen, dan mag u altijd contact opnemen via de contactpagina. 

Vergeet niet de algemene voorwaarden te lezen, voordat je de wasstraat bezoekt. Mocht u voor de eerste keer de wasstraat bezoeken, geef dit even aan bij een medewerker.  

Algemene Voorwaarden Matz Carwash