Matz Carwash Deventer

 

In het overzicht hieronder is de informatie te vinden over de vestiging in Deventer. Mocht u contact willen opnemen met de desbetreffende vestiging, kunt u contact opnemen op onderstaande gegevens.

Vestiging Deventer bestaat al sinds 2012 en heeft in de afgelopen jaren al miljoenen auto’s voorzien van een schone bolide. De vestiging is te vinden aan de Hanzeweg 25-27 in Deventer en ligt aan de snelweg.

Matz Carwash Deventer

Hanzeweg 25-27
7418 AV Deventer

Telefoon: 0570 624 648
Email: deventer@matzcarwash.nl 

Contact Formulier

Reactietijd

Wij streven om alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. Helaas is dit niet altijd mogelijk wegens drukke periodes. 

Mocht u na 48 uur nog geen reactie tegemoet hebben gezien? Neem even telefonisch contact op met de vestiging. In de meeste gevallen kan één van onze werknemers uw vraag beantwoorden.

Ontmoet het team

Nick

Nick

Vestigings Manager

Patrick

Patrick

Onderhoud Wasstraat

Denai

Denai

Abdullahi

Abdullahi

Berhe

Berhe

Daan

Daan

Peter

Peter

Tim

Tim

Tristan

Tristan

-

-

Roger

Roger

Wie moet ik spreken?

In de meeste gevallen heeft u te maken met de vestigingsmanager of de assistent leidinggevende op de werkvloer. Alle e-mails worden beantwoord door onze vestigingsmanager. 

De vestigingsmanager en assistent leidinggevende zal u op locatie helpen. Mocht u vragen hebben over de wasstraat kunt u altijd terecht bij onze wasstraat specialist. Patrick heeft meer dan 12 jaar ervaring in onze branche en voorziet u graag van een passend advies. 

Heeft u vragen over de V.I.P behandeling, kunt u het beste terecht bij onze assistent leidinggevende of één van onze VIP medewerkers.

Voordelen van Matz

N
Gelegen aan de snelweg
N
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel
N
Duurzame bedrijfsvoering
N
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
N
Interieur reiniging in Deventer

Over matz
carwash

Matz Carwash is een begrip in Deventer en Zutphen op het gebied van wasstraten. Matz heeft al ruim 8 jaar werkervaring in de wasstraatbranche. Iedere dag staan onze medewerkers voor u klaar om uw bolide weer fris en fruitig de weg op te krijgen. Het team bestaat uit liefdevolle en enthousiaste medewerkers met een passie voor het vak in de wasstraat.

Brengt u een bezoekje aan Matz Carwash? Vraag gerust om een lekker bakje koffie of thee!

Openings
tijden

DEVENTER
Maandag: 08:00 tot 18:00
Dinsdag: 10:00 tot 18:00
Woensdag t/m Donderdag : 08:00 tot 18:00
Vrijdag : 08:00 tot 20:00
Zaterdag: 08:00 tot 18:00
Zondag : 09:00 tot 18:00

 

ZUTPHEN
Maandag t/m Zondag: 09:00 tot 18:00

Vrijdag: 09:00 tot 20:00  

VIP van 09:00 tot 17:00 verkrijgbaar in beide vestigingen.

Meer
Informatie

Wilt u graag meer informatie over Matz of andere zaken rondom Matz? Onze werknemers helpen u graag. Mochten onze werknemers u niet verder kunnen helpen, dan mag u altijd contact opnemen via de contactpagina. 

Vergeet niet de algemene voorwaarden te lezen, voordat je de wasstraat bezoekt. Mocht u voor de eerste keer de wasstraat bezoeken, geef dit even aan bij een medewerker.  

Algemene Voorwaarden Matz Carwash