Matz Carwash Zutphen

 

In het overzicht hieronder is de informatie te vinden over de vestiging in Zutphen. Mocht u contact willen opnemen met de desbetreffende vestiging, kunt u contact opnemen op onderstaande gegevens. 

Vestiging Zutphen bestaat sinds 2018 en maakt gebruik van de nieuwste was technologieën. De vestiging is te vinden aan de Grote Belt 1 in Zutphen. De vestiging ligt bij de industrieweg.

Matz Carwash Zutphen

Grote belt 1
7202 BZ Zutphen

Telefoon: 0575 469 622
Email: zutphen@matzcarwash.nl 

Contact Formulier

Reactietijd

Wij streven om alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. Helaas is dit niet altijd mogelijk wegens drukke periodes. 

Mocht u na 48 uur nog geen reactie tegemoet hebben gezien? Neem even telefonisch contact op met de vestiging. In de meeste gevallen kan één van onze werknemers uw vraag beantwoorden.

Ontmoet het team

Maureen

Maureen

Vestigings Manager

-

-

Bram

Bram

Hoofd Technische Dienst

Vincent

Vincent

Maurice

Maurice

Tom

Tom

Sallah

Sallah

Awad

Awad

Xander

Xander

-

-

Wie moet ik spreken?

In de meeste gevallen heeft u te maken met de vestigingsmanager of de assistent leidinggevende op de werkvloer. Alle e-mails worden beantwoord door onze vestigingsmanager. 

De vestigingsmanager en assistent leidinggevende zal u op locatie helpen. Mocht u vragen hebben over de wasstraat kunt u altijd terecht bij onze wasstraat specialist. Bram heeft veel ervaring in onze branche en voorziet u graag van een passend advies. 

Heeft u vragen over de V.I.P behandeling, kunt u het beste terecht bij onze assistent leidinggevende of één van onze VIP medewerkers.

 

Voordelen van Matz

N

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

N

Duurzame bedrijfsvoering

N

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

N

Interieur reiniging in Zutphen

Over matz
carwash

Matz Carwash is een begrip in Deventer en Zutphen op het gebied van wasstraten. Matz heeft al ruim 8 jaar werkervaring in de wasstraatbranche. Iedere dag staan onze medewerkers voor u klaar om uw bolide weer fris en fruitig de weg op te krijgen. Het team bestaat uit liefdevolle en enthousiaste medewerkers met een passie voor het vak in de wasstraat.

Brengt u een bezoekje aan Matz Carwash? Vraag gerust om een lekker bakje koffie of thee!

Openings
tijden

DEVENTER
Maandag: 08:00 tot 18:00
Dinsdag: 10:00 tot 18:00
Woensdag t/m Donderdag : 08:00 tot 18:00
Vrijdag : 08:00 tot 20:00
Zaterdag: 08:00 tot 18:00
Zondag : 09:00 tot 18:00

 

ZUTPHEN
Maandag t/m Zondag: 09:00 tot 18:00

Vrijdag: 09:00 tot 20:00  

VIP van 09:00 tot 17:00 verkrijgbaar in beide vestigingen.

Meer
Informatie

Wilt u graag meer informatie over Matz of andere zaken rondom Matz? Onze werknemers helpen u graag. Mochten onze werknemers u niet verder kunnen helpen, dan mag u altijd contact opnemen via de contactpagina. 

Vergeet niet de algemene voorwaarden te lezen, voordat je de wasstraat bezoekt. Mocht u voor de eerste keer de wasstraat bezoeken, geef dit even aan bij een medewerker.  

Algemene Voorwaarden Matz Carwash