JE AUTO
WAS JE BIJ
MATZ

De carwash voor deventer,

zutphen en omstreken!

Matz
Waspas

Met de Matz waspas ontvang je bij iedere wasprogramma een flinke korting. De waspas biedt niet alleen extra kortingen op wasprogramma’s, maar ook op ruitenwisservloeistof en de V.I.P.

N

€2,50 korting op de V.I.P Excellent

N

€1,95 korting op ruitenwisservloeistof

N

€2,00 korting op iedere wasprogramma naar keuze

N

€1,00 korting op een geurhanger

N

€0,50 op een droogdoek

Vraag
gratis aan

Direct voordeel met de Matzpas of gebruik hem als betaalpas. Er zijn geen kosten aan deze pas verbonden. Kies uw vestiging en vraag de Matzpas direct aan!

Opwaarderen
waspas

U kunt op twee manieren uw pas opwaarderen. De pas is zowel in de wasstraat als online op te waarderen. Bij online opwaarderen kan het enkele minuten duren voordat het was tegoed op de waspas staat. 

online opwaarderen

Opwaarderen is mogelijk online via ‘Mijn Matz Waspas’ met iDEAL. 

Je ontvangt via email of bij de kassa van onze medewerker een wachtwoord, gebruik dit wachtwoord samen met jouw Matz Waspasnummer om de Matz Waspas via onze website te registreren en op te waarderen. 

in de wasstraat

Je kunt in de wasstraat bij de kassa jouw Matz Waspas opwaarderen met een bedrag naar keuze.

Hoe hoger het bedrag, des te meer korting jij krijgt. Bij iedere wasbeurt ontvang je een kassabon met daarop het verbruik en het restant tegoed. Jouw Matz Waspas is dus compleet veilig in het gebruik.

Over matz
carwash

Matz Carwash is een begrip in Deventer en Zutphen op het gebied van wasstraten. Matz heeft al ruim 8 jaar werkervaring in de wasstraatbranche. Iedere dag staan onze medewerkers voor u klaar om uw bolide weer fris en fruitig de weg op te krijgen. Het team bestaat uit liefdevolle en enthousiaste medewerkers met een passie voor het vak in de wasstraat.

Brengt u een bezoekje aan Matz Carwash? Vraag gerust om een lekker bakje koffie of thee!

Openings
tijden

DEVENTER
Maandag: 09:00 tot 18:00
Dinsdag: 10:00 tot 18:00
Woensdag t/m Zondag : 09:00 tot 18:00

 

ZUTPHEN
Maandag t/m Zondag: 09:00 tot 18:00

 

VIP van 09:00 tot 17:00 verkrijgbaar in beide vestigingen.

Meer
Informatie

Wilt u graag meer informatie over Matz of andere zaken rondom Matz? Onze werknemers helpen u graag. Mochten onze werknemers u niet verder kunnen helpen, dan mag u altijd contact opnemen via de contactpagina. 

Vergeet niet de algemene voorwaarden te lezen, voordat je de wasstraat bezoekt. Mocht u voor de eerste keer de wasstraat bezoeken, geef dit even aan bij een medewerker.  

Algemene Voorwaarden Matz Carwash