Je auto
was je bij
matz

De carwash voor deventer,
zutphen en omstreken!

Onze
werkwijze

Altijd een
schone auto

Bij Matz Carwash zijn wij pas tevreden wanneer iedere bolide blinkend de wasstraat uitkomt. Matz Carwash streeft erna om iedere auto te voorzien van de juiste wassing zodat u met een tevreden gevoel de weg op gaat. 

Ook is het mogelijk om de binnenkant van de auto te laten reinigen bij Matz Carwash. Terwijl u een kop koffie drinkt, staan onze werknemers voor u klaar om de auto van binnen weer fris en fruitig te maken.  

Duurzaam
met ons water

Bij Matz wassen wij auto’s zorgvuldig met recycle water. 80% van het water wordt gerecycled, waardoor Matz bijdraagt aan het milieu om zo min mogelijk water te verspillen.

Het water wordt gereinigd d.m.v. 6 filters, waardoor de kwaliteit van het water hoog blijft. Het water wordt iedere week getest en voldoet zo aan de gestelde eisen voor wasstraten.   

Heb jij al een
matz waspas

Bent u nog niet in het bezit van een Matz waspas? Vraag hem direct aan en beschik over de voordelen van onze wasstraten. De Matz waspas is gratis en is ligt in enkele uren voor u klaar in de vestiging van uw keuze. U ontvangt een mail zodra de waspas voor u klaar ligt. 

• Korting bij iedere wasprogramma en/of producten. 

• Uw pas opwaarderen en ontvang een leuke bonus.

• Op rekening wassen.

Over matz
carwash

Matz Carwash is een begrip in Deventer en Zutphen op het gebied van wasstraten. Matz heeft al ruim 8 jaar werkervaring in de wasstraatbranche. Iedere dag staan onze medewerkers voor u klaar om uw bolide weer fris en fruitig de weg op te krijgen. Het team bestaat uit liefdevolle en enthousiaste medewerkers met een passie voor het vak in de wasstraat.

Brengt u een bezoekje aan Matz Carwash? Vraag gerust om een lekker bakje koffie of thee!

Openings
tijden

DEVENTER
Maandag: 09:00 tot 18:00
Dinsdag: 10:00 tot 18:00
Woensdag t/m Zondag : 09:00 tot 18:00

 

ZUTPHEN
Maandag t/m Zondag: 09:00 tot 18:00

 

VIP van 09:00 tot 17:00 verkrijgbaar in beide vestigingen.

Meer
Informatie

Wilt u graag meer informatie over Matz of andere zaken rondom Matz? Onze werknemers helpen u graag. Mochten onze werknemers u niet verder kunnen helpen, dan mag u altijd contact opnemen via de contactpagina. 

Vergeet niet de algemene voorwaarden te lezen, voordat je de wasstraat bezoekt. Mocht u voor de eerste keer de wasstraat bezoeken, geef dit even aan bij een medewerker.  

Algemene Voorwaarden Matz Carwash