Matz Carwash Zakelijk

 

Heeft u een organisatie met één of meerdere zakenauto’s? Matz Carwash helpt u op een schone, respresentatieve wijze op weg met de zakelijke Waspas.

Matz Bussinesscard

Heeft u een organisatie met één of meerdere zakenauto’s? Matz Carwash helpt u op een schone, respresentatieve wijze op weg met de zakelijke Waspas.

Een persoonsgebonden waspas voor iedere medewerker. Maak gebruik van de hypermoderne wasstraat die veilig is voor alle autolakken en ontvang maandelijks een overzichtelijke factuur achteraf.

Matz Carwash bied de mogelijkheid tot het wassen van bedrijfsbussen met een imperial. Wij wassen bedrijfsbussen tot een hoogte van 2,30 meter.

Valet Service

Wilt u volledig ontzorgt worden kies dan voor onze valet service, voor een kleine meerprijs wordt u auto opgehaald en weer schoon afgeleverd. Zo staat uw wagenpark er altijd stralend bij.

Vestigingen

Op zoek naar een vestiging bij u in de buurt? Hieronder vindt u alle vestigingen in Nederland.

Voordelen zakelijk

Vanaf 50 euro per maand is het mogelijk om op rekening te wassen.

N

Wassen op rekening (automatisch incasso)

N

Meerdere passen op een factuur

N

BTW terugvragen

N

Aparte prijsafspraken bij een groot wagenpark

Over matz
carwash

Matz Carwash is een begrip in Deventer en Zutphen op het gebied van wasstraten. Matz heeft al ruim 8 jaar werkervaring in de wasstraatbranche. Iedere dag staan onze medewerkers voor u klaar om uw bolide weer fris en fruitig de weg op te krijgen. Het team bestaat uit liefdevolle en enthousiaste medewerkers met een passie voor het vak in de wasstraat.

Brengt u een bezoekje aan Matz Carwash? Vraag gerust om een lekker bakje koffie of thee!

Openings
tijden

DEVENTER
Maandag: 09:00 tot 18:00
Dinsdag: 10:00 tot 18:00
Woensdag t/m Zondag : 09:00 tot 18:00

 

ZUTPHEN
Maandag t/m Zondag: 09:00 tot 18:00

 

VIP van 09:00 tot 17:00 verkrijgbaar in beide vestigingen.

Meer
Informatie

Wilt u graag meer informatie over Matz of andere zaken rondom Matz? Onze werknemers helpen u graag. Mochten onze werknemers u niet verder kunnen helpen, dan mag u altijd contact opnemen via de contactpagina. 

Vergeet niet de algemene voorwaarden te lezen, voordat je de wasstraat bezoekt. Mocht u voor de eerste keer de wasstraat bezoeken, geef dit even aan bij een medewerker.  

Algemene Voorwaarden Matz Carwash